Tror ikke på holocaust

Ingunn Røiseland (kaller seg nå Sigurdsdatter) og Hans Kristian Gaarder har stått frem med alternative synspunkter på store samfunnsspørsmål, og har kritisert politikerne og styresmaktene for å ha en skjult agenda. Selv har de skjult at de fornekter holocaust, men samtidig hevder de at det var Vatikanet som sto bak massedrapene på jøder under andre verdenskrig.

Ingunn Røiseland fra Niceland startet sin «kjendiskarriere» under svineinfluensaen i 2009, hvor hun hevdet at CIA puttet «nanochiper» i svineinfluensavaksinen for å overvåke og manipulere tankene på folk. Siden har det gått slag i slag med den ene absurde påstanden etter den andre. Hele tiden har det vært en glideflukt mot et stadig mer ekstremt syn i høyreekstrem retning, og særlig har antisemittismen blitt påtakelig.

Hun har også importert ideer som har fotfeste i den ytterste amerikanske høyrefløy, mer kjent som Freeman on the land og Sovereign Citizens Movement som også er også er forankret i rasisme og antisemittisme. Noe du kan lese om her: Sovereign citizens, militias and conspiracyculture.

Jeg har tidligere tatt for meg tankegodset til Røiseland i disse bloggpostene:

Konspirasjonsdronningen som ikke ville bo i “diktaturet” Norge lenger …
Når virkeligheten ikke strekker til
Det er vår(ruller)i luften …
Jeg er min egen stat fordi det er min guddommelige og universelle rett!

Egentlig var jeg i tvil om det er riktig å skrive noe mer om en person som har gjort det til en livsstil å brette ut sin egen personlige tragedie, og velte seg i en myr av konspirativt tull og tøys. Hun har  en del tilhengere i det alternative landskapet hvor man strør om seg med fraser om hvor godt det er å ikle seg kosmiske energier, og hvor man hyller hverandre uansett hvor usmakelig man fremstår.

Jeg tror at en del alternative som hyller henne for å være modig, bør ta en grundig gjennomgang av hva Ingunn Røiseland egentlig står for. Ingunn Røiseland forsøker å fremstå som en søt og uskyldsren blomst. Hun stiller jo bare spørsmål, hun.

spot on

La oss ta en liten titt på hva Røiseland tidligere har skrevet om sentralbanken i USA.

«Federal Reserve ble til som en liten sammenslutning av mektige medlemmer av Illuminati og utgikk fra mange av de største, private, finansieringsinstitusjonene i Europa. Banken ble til i en situasjon hvor nasjonsbygging forutsatte tilgang på penger, og private bankiere eller finansfyrster forsto raskt hvilket potensiale som ligger i å drive utlån overfor en stat.

Federal Reserve ble til i forlengelsen av huset Rothschild og i USA var det spesielt Rothschilddynastiet som hadde stått for utlån til staten. Relasjonen mellom Rothschilddynastiet, etter hvert Federal Reserve og den amerikanske stat utgjør et enormt smertefullt bånd, og det hevdes at Rothschild-huset har stått bak en rekke drap på presidenter, deriblant Lincoln, som har utfordret bankens rett til å trykke penger og fastsette rente.

Kennedy var den siste amerikanske presidenten som utfordret dette systemet og det antas at det var dette som kom til å koste han livet. Federal Reserve er utrolig nok fortsatt ikke innberetnings- eller revisjonpliktige på bakgrunn av de avtalene som den gang ble inngått og holder i realiteten derfor USA som gissel.»

Hvis man leter etter myter om sentralbanker, særlig Federal Reserve, så er det en klassisk antisemittisk myte at den amerikanske sentralbanken ble kuppet i 1913, og blomstret opp under «de harde trettiåra» – da nazismen hadde sympati både i USA og Europa.

Anti-Defamation League har noen artikler som kan anbefales:
Jewish «Control» of the Federal Reserve: A Classic Anti-Semitic Myth
Anti-Defamation League – Jewish «Control» of the Federal Reserve: A Classic Anti-Semitic Myth

Independent – The Rothschild Libel: Why has it taken 200 years for an anti-Semitic slur that emerged from the Battle of Waterloo to be dismissed?

RationalWiki – Rothschild family
RationalWiki – International Jewish conspiracy
Wikipedia – Antisemitic canard
Wikipedia – Economic antisemitism

Men det stopper ikke ved bankvesenet:


Ingunn Røiseland går holocaust etter i sømmene …

Ingunn Røiseland går «holocaust etter i sømmene». Jeg trodde knapt det jeg leste, men la oss ta oss inn i hennes tankegods. Dette er fra hennes helt åpne Facebookprofil.

spot on22

Dette er ikke bare ille, det er historiefornektelse på det groveste.

«Brukt mange år på å finne ut hvor de 6 millionene ble drept». Drapene foregikk for det meste i utryddelsesleirer i Polen, som Auschwitz, Treblinka og Sobibor.Belzec, Chełmno og Majdanek. – Jeg mener at Røiseland seriøst burde vurdere en tur med de Hvite Bussene.

Ursula Haverbeck (enke etter Werner Georg Haverbeck – Hitler-tilhenger fra 1920-årene og høyreekstremist gjennom etterkrigsårene) er holocaustfornekter og har kalt holocaust for den største og mest varige løgnen i vår tid. Også den svovelpastorale antisemittiske bloggen Riksavisen, drevet av Jarle Johansen, har en artikkel om Ursula Haverbeck. Den nynazistiske bloggen Nordfont hadde nylig også en artikkel om Ursula Haverbeck hvor hun hylles. Nordfront har også en artikkel fra første april som ikke er en aprilspøk – «Holocaust» er en bløff.

Den videoen Røiseland linker til er meget spesiell. Kort fortalt handler det om at Haverbeck skriver en rekke brev til justisministeren i Tyskland og jødenes sentralråd og forlanger at de skal bevise at holocaust fant sted. Når de ikke orker å svare henne, er det selvfølgelig et bevis på at det ikke var noe holocaust. Historikerne og ikke minst øyenvitneskildringene, et formidabelt arkiv av filmer, svært mange av de filmet av Nazistene selv, er ifølge Røiseland et falsum.

forstandog hjerte

Hun har også fått hjelp fra redaktøren av konspirasjonsfabrikken Nyhetsspeilet, Hans Kristian Gaarder. Mannen som titulerer seg som uavhengig forsker. Det er ikke lenge siden han ble fremstilt som forsker i en debatt på NRK som handlet om HPV vaksinen. NRK skyldte på at de ikke visste hvem Gaarder var, men bare ved å google navnet burde det har ringt kirkeklokker hos NRK. La oss se hva Gaarder bringer til torgs i tråden hos Røiseland.

lodz-gaarder1

Jeg vet rett og slett ikke helt hvor jeg skal begynne her. Riktignok ble de aller fleste massedrapene utført i Polen, men så sporer Gaarder fullstendig av.
Det var ifølge Gaarder Vatikanet som sto bak drapet på jødene, og SS var en jesuittkult. Han nevner også LODZ i Polen hvor det ifølge Gaarder ble ofret barn på rituelt vis.

Lodz var en av de største gettoen i de annekterte delene av Polen. Opprinnelig var formålet med gettoene å samle jødene for å effektivisere deportasjonen til nazistenes utryddelsesleirer. Utklippet taler for seg. Dette er tankegods som fornekter hele Holocaust men i tillegg skyver skylden for udåden over på Vatikanet.

lodz-gaarder2

Ingunn omfavner dette tankegodset og stiller ingen kritiske spørsmål til Gaarder i det som åpenbart er klassisk, antisemittisk tankegods.

dumskap

Akkurat, så det jødiske folk ble ofret av de som lot som de var jøder?

 

Til slutt

At det sitter mennesker i vårt opplyste samfunn og hevder at holocaust ikke har funnet sted er for meg helt uforståelig. Noen av det verste med tankegodset til Røiseland og Gaarder er at de uanstrengt veksler mellom å spre Holocaust-fornektelse og i neste øyeblikk lansere ulike teorier om hvem som egentlig stod bak Holocaust. Det er noe med logikken som ikke henger på greip. Ingunn Røiseland og Hans Kristian Gaarder drar rundt med sine foredrag om hvordan de mener verden henger sammen, hvor verdensbildet de presenterer er hentet fra et konspirasjonsmørkeloft hvor antisemittismen ligger i tykke lag. Dette er et miljø som roper og skriker om knebling, forfølgelse og mobbing når de møter noen som kritiserer deres tankegods.

Jeg blir ikke overasket hvis tråden forsvinner fra Røiselands åpne Facebook profil relativt raskt. Det kan hende at jeg da legger ut hele tråden, men vil sladde en del av navne på de som deltar der.

Viaplay - annihlation-2015-05-25_20-36-06
Fra: Viaply: http://viaplay.no/serier/annihilation-the-destruction-of-europes-jews

Jeg kan bare anbefale alle å se dokumentarserien – Annihilation – The Destruction of Europe’s Jews (Tilintetgjørelsen på norsk). Serien ligger på Viaplay og bør ses av alle.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s