Bakeriet Hannibal Lecter ville ha elsket.

Kittiwat Unarrom en kunstner som kanskje ikke er så kjent her i landet. Han har kombinert sitt talent med noe så naturlig som å bake. Ved hjelp av deig skaper han de mest bisarre kunstverk som forestiller ulike menneskelige kroppsdeler, støpt for å se ut som blodige kroppsdeler som hoder, armer, føtter og ben som blir til brød …

bread1

scary_bakery_003
Bildene er fra http://shape-and-colour.com/2008/05/15/kittiwat-unarrom-body-bakery/

For å få dette så ekte som mulig så har Kittiwat brukt mye tid på å studere anatomi og besøke rettsmedisinske laboratorier, samt at han har arbeidet med å forbedre smaken av sine, skal vi kalle det spesielle kunstverk. Som Kittwat selv sier «Jeg ønsket å eksperimentere og tenkte at kunst skal ikke bare eksistere i gallerier eller museer, hvorfor det”? Nei, si det…

face-makebread34jpg

Det hører med til historien at foreldrene driver en liten bakerifabrikk i Ratchaburi, omtrent en time vest for Bangkok. Kittiwat arbeidet der ved siden av sine andre kunstprosjekter. Lemlestede menneskelige kroppsdeler dekket av ”blod” er pakket som ferske bakevarer hovedsakelig brød finnes i flere supermarkeder i Bankok.

 

Hvem har sagt at mat ikke kan være kunst?  Et bakeri hvor Hannibal Lecter ville ha frydet seg? Ooo yea!!

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s